Se hva som skjer – hvor

Her ser du hvor det skjer i Bærum.

Ved hjelp av Google Maps har lokalavisen Budstikka.no for Asker og Bærum laget et interaktivt kart der hendelsene i distriktet blir oppdatert i det de blir rapportert.

Ulykker, brann og krim

– Vi har brukt et helt åpent system som alle i prinsippet kan bruke, takket være Google. Det spesielle er at vi har integrert kartsystemet med vårt redaksjonelle system, slik at ulykker, branner og kriminalitet blir lagt inn etter hvert som vi omtaler det, sier journalist Espen Andersen.

Andersen har brukt både arbeidstid og fritid på å utvikle tjenesten, som muligens er unik i norsk presse.

Annonse

Unngå Bærums verk…

Asker og Bærum blir regnet som et fredelig område i forhold til f.eks. nabokommunen Oslo. Men det kan være kjekt å vite at om du er bussjåfør og ikke vil ha deg en på tygga, er det tryggest å unngå Bærums verk….

Kartet finner du HER.

Annonse
Annonse