Symantec-sjef vil ikke ha Vista

Denne mannen liker ikke Vista.

Sjefen i Symantec, John Thompson advarer brukerne mot å tro at Vista er slutten på alle sikkerhetsproblemer.

Ikke overraskende angrep

Utspillet er ikke overraskende. Symantec er redd for at de innebygde sikkerhetsfunksjonene i Vista vil føre til færre kjøp av Symantec produkter. Symantec selger blant annet Norton produktene som inneholder brannmur og annen sikkerhetsprogramvare.

– Naivt og si vi er utdaterte

I et intervju med News.com forteller Thompson at det ville vært naivt og si at programmene til Symantec er utdaterte. – Låser ble oppfunnet for dører i hjemmet ditt. Låsene er ikke lenger siste linje av forsvar, men den første.

Annonse

På spørsmål om Symantec sjefen tror Vista er mye tryggere enn XP:

– Vista er ingen sikkerhetsløsning, det er et operativsystem og det har flere viktige oppdateringer fra Microsofts og industriens standpunkt om å lage mer stabile og sikrere systemer. Folk trenger fortsatt funksjonene de får i våre produkter. Vista er forhåpentligvis et mye sikrere produkt enn XP, men det er ikke en sikkerhetsløsning.

News.com

Annonse
Annonse