HTC - her representert med S710 - skal ha fått i oppdrag å lage Windows-telefoner for Sony Ericsson.

Annonse


Nye smarttelefoner fra HTC

Smarttelefonprodusenten HTC slipper i disse dager to nye modeller i sitt smarttelefon-sortiment. Telefoner fra HTC er tidligere solgt i Norge under merkenavnet Qtek.

Stemme og kjærlighet

De to modellene heter Vox og Love. Vox, eller S710, har uttrekkbart tastatur som vi har sett på tidligere HTC-modeller, og vil komme med Microsofts nyeste operativsystem for mobiltelefoner, Windows Mobile 6. Telefonen har en 2.4 tommers skjerm og støtte for Mobile Office.

Love, også kjent som P3350, er HTCs forsøk på en smarttelefon skreddersydd for musikkavspilling, med hurtigtaster som reflekterer dette. Den har 256 MB internminne, men kommer uten GPS-funksjonaliteten i forgjengeren Artemis. Med trykkfølsom skjerm og styrekule ligner telefonen mest på en god, gammeldags PDA.

UMPC med tastatur

HTC har også omdøpt sin UMPC (Ultra Mobile PC) til HTC Advantage. I Norge vil denne gå under navnet HTC X7500. HTC kaller modellen for et portabelt kontor. I motsetning til tidligere UMPC-modeller har Advantage noe mange har etterlyst: Et komplett, uttrekkbart tastatur. Dette er ikke noe for deg som har begrenset plass i lomma eller veska, men modellen blir likevel møtt med entusiasme i teknologipressen.

Annonse


Her hjemme vil HTC X7500 få en utsalgspris på ca. 10 000 kr.

HTC Love
(Ill.: 3G.co.cuk)
HTC Advantage
(Ill.: 3G.co.uk)

Kilde:
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse