Slik ser LGs Prada-telefon ut. Til forveksling lik iPhone, men med svært forskjellige spesifikasjoner.

Annonse


LG lager Windows-«iPhone»

Krangelen fortsetter mellom Apple og LG om hvem som var først ute med iPhone-designet – LG med sin Prada-telefon eller Apple. LG mener å ha sitt på det tørre, i og med at LGs Prada-telefon ble presentert på en designkonferanse i september 2006, mens Apple ventet til januar 2007 med å lansere iPhone.

Lager egen verson av Windows Mobile

Nå går ryktene om at LG jobber med å tilpasse Prada-designet til Microsofts mobile operativsystem Windows Mobile. Windows Mobile 6 krever et minimum av knapper, så LG jobber nå med en egen versjon av programvaren som skal fungere bedre med den trykkfølsomme skjermen.

Det er allerede bekreftet at LG står på lista over lisenshavere for Windows Mobile. LG skal også være i gang med en Chocolate-lignende telefon med Windows-støtte.

Gadgetbloggen Shiny Shiny har klart å slå kloa i LGs Pradamobil. Se video og døm selv!

Annonse


Kilder:
Engadget
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse