Snart kommer Apple-katalogen til en nettmusikkbutikk nær deg, sier Paul McCartney.

Annonse


iTunes får ikke enerett på Beatles

Datamaskin og -programvareselskapet Apple Inc. får ikke enerett på Beatles musikk via sin iTunes Music store. Dette forteller Neil Aspinall, hovedsjefen i Apple Corps. som har enerett på Beatles katalogen.

The Beatles på nett fra alle

Aspinall forteller at alle Beatles låtene vil bli tilgjengelig snart. De 13 albumene som ble utgitt på CDer i 1987 har blitt remastret og vil en gang i fremtiden bli utgitt, sannsyneligvis samtidig.

Kom til enighet

Apple Corps. saksøkte Apple Computer (nå Apple Inc.) i 2002 for å ha brutt en avtale partene skrev under i 1991. Steve Jobs endte med å betale the Beatles ca. 271 millioner kroner. Saken ble løst privat før den gikk til retten.

Gizmondo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse