Jon_Lech_Johansen

Annonse


DVD-Jon langer ut mot Jobs

Jobs skrev i sin blog at Apple har solgt 90 millioner iPods og at 97% av musikken som ligger på disse ikke er kjøpt hos iTunes Music Store. Jobs mener derfor at dette ikke er nok til å tvinge brukerne til å måtte bruke iTunes for å skaffe musikk til sin iPod.

Misvisende tall

DVD-Jon mener at dette er misvisende da ikke alle iPod er i bruk i tillegg til at det er stor forskjell på hvor mye hver bruker legger igjen av penger på iTunes Music Store. Apple på sin side nekter å oppgi hvor mye hver kunde har lagt igjen på iTunes Music Store.

DVD-Jon skriver i sin blogg:

«Mange iPod brukere har aldri kjøpt noe fra iTunes Music Store. Noen har kjøpt flere hundre låter. Noen har kjøpt flere tusen. På MacWorld Expo i 2004 forklarte Steve at en kunde hadde kjøpt musikk for 183.000 norske kroner.»

Annonse


Låst til Apple produkter?

Kjøper du noen få låter vil man ikke kunne si at brukeren er låst til Apple. Kjøper man derimot mye musikk, film og tv serier burde man tenke seg om flere ganger om hvor lurt det er å kjøpe en medieavspiller det ikke står Apple på, skriver DVD-Jon videre.
Problemet er at man kanskje ikke får spilt av musikken eller filmene man har betalt for.

Kilde:
Nanocrew.net

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse