Bilde 1

Annonse


Fjernet video ved feil

En 43 år gammel mann som har jobbet som uavhengig filmskaper i 24 år fikk traileren til sin nyeste film fjernet av YouTube etter påtrykk fra Viacom. Viacom mener videoen inneholder opphavsbeskyttet materiale signert dem. Viacom vil ikke gi mer detaljer om saken.

Skuffet over YouTube
– Jeg regner med at videoen min ble fjernet ved en feiltakelse, forteller 43 åringen som likevel er skuffet over hendelsen. Han stiller spørsmålstegn ved om YouTube har god nok kontroll når slike ting skjer.

YouTube tar intet ansvar
Google kjøpte YouTube for over 10 milliarder kroner i oktober i fjor og har flere ganger sagt at det ikke er deres jobb å være politi på eget nettsted.

De mener som tjenestetilbyder at loven ikke holder dem ansvarlige for hva brukerne gjør, men at de vil ta hver henvendelse fra opphavsrettighetseierne seriøst.
– Opphavsrettighetssaker tar vi veldig seriøst. Vi nekter brukere å laste opp materiale som er i strid med opphavsrettigheten. Vi samarbeider med opphavsrettighetshaverne om å overvåke og fjerne materiale som strider mot loven, sier en talsperson fra Youtube i en pressemelding

Kilde:
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse