Hopp til navigasjon Hopp til innhold
bntarcade

Nye spill til Live Arcade

Endelig etterlengtet påfyll for alle Live Arcade-entusiaster.

Xbox Live Arcade er gøy, det er det ingen som nekter for. Men den siste tiden har utvalget av nye spill vært heller labert, hverken New Rally X eller Ms. Pac-Man fristet nevneverdig, og mellom slagene har vi fått nytt materiale til eldre spill, som Lumines.

Mye å se frem til

Men nå lover Microsoft forbedring, og i mange onsdager fremover vil vi få nye spill å kose oss med. Uten at selskaper nevner nøyaktig dato eller pris på noen av dem. Titlene vi ser spesielt frem til er Alien Hominid, Castlevania: Symphony of the Night og Worms.

Den fulle listen over de kommende Live Arcade-spill er som følger:

3D Ultra Minigolf Adventures (Wanako Games/Sierra Online)
Alien Hominid HD (The Behemoth)
Band of Bugs (NinjaBee)
Castlevania: Symphony of the Night (Konami)
Catan (Big Huge Games/Microsoft)
Eets: Chowdown (Klei Entertainment)
Luxor 2 (Mumbo Jumbo)
Paperboy (Digital Eclipse/Midway)
Root Beer Tapper (Digital Eclipse/Midway)
Worms (Team 17)

Noen av disse, som Worms, er allerede tilgjengelige til testing på det ultrahemmelige PartnerNet-nettverket, og ser flott ut. Dessuten ligger det et par spill på nettverket som ikke nevnes på denne listen, så det er garantert mer å se frem til i tiden fremover. Kanskje vi til og med lager en sniktitt på dem i disse slappe vinterdager?