bntarcade

Annonse


Nye spill til Live Arcade

Xbox Live Arcade er gøy, det er det ingen som nekter for. Men den siste tiden har utvalget av nye spill vært heller labert, hverken New Rally X eller Ms. Pac-Man fristet nevneverdig, og mellom slagene har vi fått nytt materiale til eldre spill, som Lumines.

Mye å se frem til

Men nå lover Microsoft forbedring, og i mange onsdager fremover vil vi få nye spill å kose oss med. Uten at selskaper nevner nøyaktig dato eller pris på noen av dem. Titlene vi ser spesielt frem til er Alien Hominid, Castlevania: Symphony of the Night og Worms.

Den fulle listen over de kommende Live Arcade-spill er som følger:

3D Ultra Minigolf Adventures (Wanako Games/Sierra Online)
Alien Hominid HD (The Behemoth)
Band of Bugs (NinjaBee)
Castlevania: Symphony of the Night (Konami)
Catan (Big Huge Games/Microsoft)
Eets: Chowdown (Klei Entertainment)
Luxor 2 (Mumbo Jumbo)
Paperboy (Digital Eclipse/Midway)
Root Beer Tapper (Digital Eclipse/Midway)
Worms (Team 17)

Annonse


Noen av disse, som Worms, er allerede tilgjengelige til testing på det ultrahemmelige PartnerNet-nettverket, og ser flott ut. Dessuten ligger det et par spill på nettverket som ikke nevnes på denne listen, så det er garantert mer å se frem til i tiden fremover. Kanskje vi til og med lager en sniktitt på dem i disse slappe vinterdager?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse