Overgripere kastes ut.

Annonse


MySpace går for mote

Det populære sosiale nettverket MySpace lanserer 1. februar en egen moteportal.

– Mote er globalt

Ideen er å skape et miljø hvor motedesignere kan vise fram sine kreasjoner. I tillegg vil nettstedet inneholde motetips, invitasjoner til private utsalg, og råd fra profesjonelle.

– Mote er sannsynligvis verdens mest globale kulturelle felt. Film og musikk møter språkbarrierer, men mote krysser alle grenser, sier direktøren for MySpace i Frankrike, Mac Mayor til nyhetsbyrået AFP.

Store navn

For å markere lanseringen har MySpace hyret inn designeren Jean-Charles de Castelbajac til å omdesigne nettstedet. Det nye designet finnes som et «skin» som folk kan bruke til sine egne MySpace-profiler.

Annonse


I tillegg gjør MySpace stas på lanseringen ved å tilby deler av en dokumentar om moteguruen Karl Lagerfeld.

– Ideen er å gi brukere tilgang til store navn samtidig som vi gir dem muligheten til å oppdage nye navn, på tvers av verden. På denne måten vil en brasilianer kunne finne en nydelig veske laget av en Australsk designer, sier Mayor til AP.

Kilde
AFP /Yahoo news

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse