revofficial%204[1]

Annonse


Nintendo Wii hacket

De samme folkene som sto bak Ninja-brikken til Nintendo DS skal ha klart å hacke Nintendo Wii så konsollen spiller backup-spill fra samme region. Den gode nyheten for spillutgiverne er at installasjonen er noe tungvint.

Enkel lodding

Modchipen Wiinja fordrer at du lodder fem ledninger fast til din Nintendo Wii-konsoll. Den kan heller ikke oppgraderes. Den støtter imidlertid DVD-R og høykvalitets DVD+R.

Ifølge det offisielle nettstedet vil modchipen være å få kjøpt for ca. 320 kr. Folkene bak Wiinja tar intet ansvar for piratkopiering som måtte kunne følge av modifiseringen, og påpeker at det er dit eget ansvar å sørge for at de har lisensene i orden før du kopierer.

Nye farger

I dag kom også nyheten om at Nintendo bekrefter at Wii kommer i flere farger. Dette burde være gammelt nytt for de fleste Wii-fans. En rød og en svart versjon skal allerede være bekreftet, og ventes på markedet mot slutten av året.

Se video av Wiinja her og døm selv: Fleip eller fakta?

revofficial%204[1]

Annonse


Annonse