ROMEO: Teddybjørn-roboten fra Echo Robotics skal hjelpe de sjenerte å komme i kontakt med potensielle partnere.

Annonse


Bamse finner kjærligheten for deg

Det nærmer seg valentinsdagen med stormskritt. Dersom du planlegger å feire den alene med en grandis foran PC-en, kan det hende du burde vurdere å anskaffe et eksemplar av den nyeste kreasjonen fra Echo Robotics.

Vinker til din utkårede

Echo-bamsen fungerer ved at du programmerer den med dine personlige preferanser og interesser via Bluetooth. Dersom du kommer i nærheten av en annen Echo-robot-eier med de samme interessene som deg, vil roboten bryte isen ved å vinke.

Vi vet ikke hvor mange partnere du vil få draget på ved å drasse med deg en bamse hvor enn du går. På den annen side; treffer du et voksent menneske i butikken som også har med seg bamsen sin, kan du være rimelig sikker på at dere er skapt for hverandre.

Echo kan bæres inne i et hvilket som helst ”skin” eller kosedyr, så her burde det være noe for enhver smak.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse