pirat

Annonse


Nå skal TV-piratene tas

Det skriver idg.se

Omfanget av piratkopierte TV-kanaler har eksplodert den siste tiden. Tusenvis av TV-kanaler er tilgjengelige live gjennom ulovlige piratsendinger.

Sport populært

Økningen er kommet etter hvert som folk har fått bedre og bedre nettlinjer, og muligheten til å se TV i stadig bedre kvalitet over nettet.

Nettsteder som Mediahopper, Channelchooser og TVbunker tilbyr mengder av TV-kanaler, både lovlig distribuerte og piratsendte. Særlig populært er store fotballkamper og sportssendinger.

Annonse


– Store kommersielle interesser

Nå varsler TV-bransjen en offensiv mot de ulovlige sendingene. Den skandinaviske TV-organisasjonen Stop hadde i november et seminar der de fokuserte på dette.

– Det her med streaming har falt litt mellom stolene tidligere, men nå dukker det opp overalt, og det finnes til tider store kommersielle interesser innblandet, sier Ander Braf i Stop til idg.se.

– Kommer til å agere

Presseansvarlig i Viasat, Karin Zingmark, sier at de også har merket seg det økende problemet

– Vi overvåker selvsagt utviklingen og dersom vi kommer over en side der vårt materiale distribueres ulovlig, kommer vi til å agere. Samtidig forsøker vi å ruste oss mot dette gjennom å selv tilby kanalene våre på nye plattformer. Jeg tror at de fleste vil ha en stabil, lovlig og bred tjeneste, sier hun til idg.se

Kilde:
idg.se/PC För Alla

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse