NOE FOR DEG? Ser dette livet spennende ut? Nå er det dessverre for sent. Utsolgt.

Annonse


Solgte livet sitt på eBay

På mandag ble auksjonen der en Australsk student selger livet sitt avsluttet. 24-år gamle Nicael Holt tilbyr blant annet navnet, telefonnummeret, alle klærne og barnebilder av seg selv til høystbydende.

Budene startet på rundt 20 kroner, og endte på ca. 37 000 kroner. Nicel Holt sier til The Independent at han kommer til å gjennomføre salget dersom en ett av de fem øverste budene viser seg å være seriøst.

Sosial livsstil

Blir salget gjennomført vil kjøperen ta over Holts liv. Han vil ifølge salgsannonsen bli opplært i de forskjellige aktivitetene Holt mestrer, deriblant surfing, klatring og å stå på hendene.

Den nye Nicel Holt vil bli introdusert til alle vennene sine, og til en livsstil som er «veldig sosial. Den inkluderer å gå mye ut.». Han vil få ny hårsveis og tilgang til juleselskap sammen med foreldrene.

Annonse


Arver eksen

For at ingen skal kjøpe katta i sekken har Nicel passet på å legge inn noen advarsler i salgsannonsen:

Kjøperen «blir nødt til å bli en vegetarianer, men dette kan imidlertid endre seg i framtiden», og han advares mot at «det er en viss spenning i forholdet til en tidligere ekskjæreste etter et smertefullt brudd, som han kjøperen arve»

Foreløpig er det ikke kjent hvem som er den øverste budgiveren. Men snart vet vi kanskje hvem han er – Nicel Holt.

Kilder:
Salgsannonsen, ebay
The Independent

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse