ps3

Annonse


PS3-datoen er klar

For en gang skyld stemte ryktene. Flere kilder lekket nylig 23. mars som den endelige datoen for europeisk PlayStation 3-lansering. Og det stemte.

I følge offisiell pressemelding fra Nordisk Film/Sony, er altså 23. mars dagen da Europa får delta for fullt i nestegenerasjonsrevolusjonen, da PS3 lanseres i Norge og Europa den dagen.

Kun 60 GB-versjonen vil være tilgjengelilg med det første, og 20 GB-modellen skal følge etter hvert, avhengig av etterspørselen. Hele en million enheter skal være tilgjengelige rundt om i Europa i lanseringsperioden.

Mange titler

Over 30 spill skal være tilgjengelige ved lansering, blant disse Resistance: Fall of Man, Motorstorm, Genji 2, Ridge Racer 7 og en rekke andre titler fra utgivere som EA, Activision, Sega, Vivendi og Namco Bandai. Virtua Fighter 5 er klar til lansering, med andre ord. WOO! Vi spilte det på arkade i Japan, og det er sykt bra.

Annonse


Videre skal en rekke titler være tilgjengelige til nedlastning fra PlayStation Network, først og fremst GT HD og Tekken: Dark Ressurection, samt flere andre spill som flOw og Blast Factor.

En fersk firmware-oppdatering skal også være klar til lanseringen, og den skal forhåpentligvis bygge videre på maskinens funksjonalitet.

Følg med for full lanseringsdekning i mars!

Og hvis noen har en 1080p TV til overs, mail til vanlig adresse.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse