FAMILLIEVENNLIG: Med HP TouchSmart IQ770 ønsker HP å nå ut til familiene.

Annonse


Designslipp fra HP

Hewlett Packard er Norges største leverandør av hjemme-PC-er. Nå vil de endre måten du bruker PC på. I løpet av året kan vi vente flere spennende slipp fra PC-giganten.

Server til hjemmebruk

De som har fulgt med på nyhetene fra teknologimessen CES har sikkert fått med seg at HP der lanserte sin HP Media Smart Server. Denne kjører programvaren Windows Home Server, som knytter sammen alle PC-ene i hjemmet ditt.

Hjemmeserveren kan utvides med flere harddisker, og vil automatisk kjenne igjen disse og legge dem til i nettverket. Den vil også ta automatisk backup av alle PC-er i hjemmenettverket, samtidig som disse filene blir gjort tilgjengelige fra alle hjemmets maskiner.

Skreddersydd familie-PC

Har du først en server, kan det hende du trenger en skreddersydd familiemaskin også. HP vil gjerne hjelpe deg der også, med sin HP TouchSmart IQ770 PC. Her satses det på design, brukervennlighet og plasseringsvennlighet, med blant annet trykkfølsom skjerm og integrert fotoprinter.

Annonse


HP har laget egen, proprietær programvare som skal gjøre det enkelt å holde styr på familiens planer og gjøremål. Her kan du legge igjen lapper til tenåringen eller plotte inn fars pokerkvelder. Harddisken kan tas ut med et enkelt klikk, slik at du kan ta med deg filene dine i veska når du er på farten.

HP TouchSmart IQ770 er ventet til Norge en gang i løpet av sommeren. Den vil først bli lansert i Storbritannia, der lanseringsprisen vil ligge på ca. 15 000 kr. Innen maskinen når Norge, håper HP å ha presset prisen ned under den magiske titusenkronersgrensa.

HP MediaSmart Server.
(Ill.: HP)

Lekker tablet-PC

Vi regner med at også tablet-PC-en HP Pavillion Entertainment Notebook vil bli møtt med stor interesse. En tablet-PC med lekkert design til rett over 10 000 kr med en vekt på under to kilo er ikke hverdagskost. Denne er ventet til Norge i 2. kvartal 2007.

En av toppsjefene for HP i Europa, Antoine Barre, kan fortelle ITavisen at HP har tatt en del bevisste design-grep for å kunne konkurrere bedre om PC-kundene, som blir stadig mer opptatt av design. Blant annet har man nå harmonisert alle logoer og sørget for at alle indikasjonslys har samme farge – blått. Den blanke plastoverflaten på den nye tablet PC-en er også noe som HPs utviklingsavdeling har brukt mye tid på.

HP Pavilion tx1000 Entertainment Notebook vil kosta ca. 10 995 i Norge.
(Ill.: HP)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse