KOM DEG UT! First Life oppfordrer alle til å komme seg ut i verden og leve livet til fulle.

Annonse


Glem Second Life – Skaff deg et First Life!

På nettsiden Get a First Life harselerer den kanadiske bloggeren Darren Barefoot med nettspillet Second Life, og oppfordrer alle til å skaffe seg et First Life i stedet.

– Ha sex med ekte vare!

Dersom det ikke skulle være innlysende, er First Life det livet vi alle lever fysisk hver eneste dag. First Life reklamerer derfor med over 6.5 milliarder aktive deltakere, og trekker frem at du blant annet kan ha sex ved hjelp av dine egne kjønnsorganer.

På First Lifes hjemmesider finner du også slagord som First Life er en analog verden i 3D der servere som henger er et ikke-eksisterende problem og Kom deg ut! Medlemskap er helt gratis!

Har laget Mac-parodi

Barefoot gir ros til Linden Labs, selskapet bak Second Life, for at de har forstått humoren bak prosjektet. I et brev skriver selskapet at First Life helt klart er en parodi på deres produkt, og at de anser prosjektet som helt uproblematisk.

Annonse


Darren Barefoot har tidligere blant annet laget nettsider der han gjør narr av Apple-kultusen blant enkelte Mac-brukere, og sammenligner denne med Da Vinci-koden.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse