MOTE-TELEFON: Her er de første offisielle bildene av LGs Prada-telefon.

Annonse


LG: – Vi var først med iPhone-designet

LG angrer antagelig nå på at de ikke benyttet sjansen til å lansere sin Prada-telefon i desember. Telefonen er nemlig svært lik Apples iPhone.

Første mote-telefon med trykkskjerm

Når LG slipper Prada-telefonen i utvalgte butikker i februar, velger de derfor å kalle den verdens første mote-telefon med trykkfølsom skjerm(her velger de tydeligvis å se bort fra Qtek og alle de andre produsentene som har levert dette i årevis).

På overflaten har LG KE850 og iPhone relativt mye til felles, i og med at begge har et minimum av knapper og at det meste av navigasjonen skjer ved å trykke på skjermen. Der stopper imidlertid likheten:

Ikke så like likevel?

Mens Apple går for en fargerik meny, har LG og Prada valgt en minimalistisk meny i sort-hvitt. LG har også droppet internminnet til fordel for minnekort, og oppgir ingenting om multi-touch-funksjonalitet, tastatur på skjermen eller aksellerometer-teknologi.

Annonse


Skulle det bli flere iPhone-rettssaker av dette, er det ikke godt å si hvem som vil saksøke hvem: Apple har nemlig tatt mer enn 200 patenter på teknologien som blir brukt i iPhone.

Kilder:
Engadget
BetaNews
Akihabara News

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse