RASKERE BitTyrant lover opptil 70 prosents mer fart med BitTorrent.

Annonse


Mer fart på BitTorrent

BitTyrant er en ny klient for torrent-teknologien som organiserer nedlastingen på en annen måte en BitTorrents egen klient.

Kan ødelegge for andre

Torrent-systemet fungerer slik at deler av en film, en låt eller en annen type fil ligger spredt på de enkelte PCer som er koblet til Internett og som er aktive. Disse delene blir funnet gjennom en tracker, og lastes så ned via en klient.

BiTyrant hevder at forbedrer nedlastingshastigheten med 70 prosent. Haken er likevel at måten dette gjøres på kan gå ut over andre. Om en BitTyrant-bruker er riktig egoistisk, kan hun eller han teoretisk forårsake at andre opplever torrentsystemet som tregere, sier folkene bak.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse