hackingVISTA

Annonse


Norsk pirat-Vista på nettet

Det ligger flust med engelskspråklige utgaver av Microsofts nye operativsystem ute på nettet, for den som er villig til å bruke en ulovlig piratversjon.

Alle utgaver i ett

Men nå er altså den ferdige, norskspåklige utgaven ute i gratisversjon. Også den svenske utgaven er ute, melder IDG.se.

Et raskt søk avslører imidlertid at den norske versjonen har lidd samme skjebne. Det dreier seg om 32-bitsversjonene, og samtlige utgaver – også «toppmodellen» Ultimate Edition – er med i filen. Den har blitt lastet ned 159 ganger så langt, etter alt å dømme av nordmenn.

Uten serienummer

I skrivende stund ligger det 24 sendere (seeds) på nettet, mens 25 holder på å laste den ned.

Annonse


I følge kommentarene under linken til torrenten dreier det seg om en MSDN utviklerversjon uten serienummer. Dermed er den avehnegig av en såakalt aktiverings-crack. Den skal for øvrig være identisk med den DVD-platen som ligger i butikkene 30. januar.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse