ps3

Annonse


Mulig PS3-pris avslørt

Prisen på PlayStation 3 i Europa er naturligvis langt fra ukjent. Allerede på E3-messen avslørte Sony prispunktet i vår del av verden, som da lå på 599 euro for 60 GB-versjonen (ca. 5.000 kroner) og 499 euro for 20 GB-versjonen (ca. 4.300 kroner). Før novemberlanseringen ble utsatt, opererte komplett.no med ca. 5.500 kroner for maskinen.

Men den endelige prisen, nå som lanseringen er utsatt, er fremdeles usikker. Ved en glipp skal det imidlertid ha blitt publisert en ny pris på den offisielle PlayStation 3-siden i Irland.

Dyrt

Den nye prisen ligger på 626.99 euro (ca. 5.300 kroner) for 60 GB-versjonen, og 529.99 euro (ca. 4.500 kroner) for 20 GB-versjonen.

Spørsmålet er naturligvis om denne irske prisen gjenspeiler prisene andre steder i Europa. Dette vet vi ikke før en endelig annonsering fra Sony kommer.

Annonse


I følge den irske siden skal 20 GB-utgaven av PS3 heller ikke være tilgjengelig ved lansering, men tydeligvis på et senere tidspunkt. Dette har også vært et usikkerhetsmoment, og det virker som om 20 GB-versjonen ikke er garantert i alle europeiske land.

Forrige uke registrerte vi signaler om at den europeiske lanseringen skjer den 23. mars. Vi venter imidlertid fremdeles på offisiell informasjon fra både Sony og Nordisk Film, og inntil det er alt sammen bare rykter.

Følg med!

Kilde: Gamesindustry.biz

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse