Bilde 1

Annonse


YouTube-festival i Stockholm

Festivalen går av stabelen 19. februar på en kino i Stockholm. Det er nettbrukere som har stått for programmet ved å tipse arrangørene om videoer gjennom YouTubes tipse-funksjon.

Av rundt 400 tips har arrangørene satt sammen fire videobolker på 45-minutter som skal vises i løpet av en kveld.

«Piratkino»

– Først og fremst gjør vi det fordi vi synes det er festlig med YouTube og vil bruke samme konsept til en sosial tilstelning. Vi utforsker nye måter å se film på, sier en av arrangørene Alex Berthelsen til idg.se.

Arrangørgruppen kaller seg «Piratbion», eller Piratkinoen på godt norsk. De ønsker å sette delaktigheten i sentrum og «stjele» kinoen, der folk vanligvis sitter pent på stolen og bare tar i mot inntrykk.

Annonse


idg.se

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse