GHII-3

Annonse


Mer rock for 360

Vi har visst at det fabelaktige partyspillet Guitar Hero II var på vei til Xbox 360 siden september, da vi så på spillet på X06 i Barcelona.

Men først nå begynner mer håndfaste detaljer å dukke opp. Først og fremst vil 360-versjonen av spillet få 10 nye sanger, og de som foreløpig er offisiellt bekreftet er:

Billion Dollar Babies (Alice Cooper)

Hush (Deep Purple)

Annonse


Dead! (My Chemical Romance)

Life Wasted (Pearl Jam)

Rock N Roll Hoochie Koo (Rick Derringer)

Flere kommer

I tillegg til de nye sangene vil det også være mulig å laste ned nye sanger fra Marketplace, og ryktene forteller om at sangene fra originale Guitar Hero vil være tilgjengelige. 360-versjonen vil naturligvis også støtte achievements, og omfattende statistikker – slik at mulighetene for å sammenligne dine prestasjoner med andre vil være tilstede.

Spillet skal også få noe forbedret grafikk i skarp HD, og gitaren er redesignet til å ligne Gibson X-Plorer. Dessverre blir ikke gitaren trådløs, slik det var tidligere meldt.

Activision lover mer info om nye sanger og nedlastbar materiale snart, og forhåpentligvis annonserer de også en nøyaktig lanseringsdato, som foreløpig er satt til våren 2007. Vi trenger vel ikke å si at vi gleder oss enormt. Vi gav tross alt terningkast seks til begge GH-spillene.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse