ps3

Annonse


360 når 10 millioner

CES-messen er et populært sted for spillrelaterte nyheter, selv om fokuset er definitivt på forbrukerelektronikk.

I dag har både Sony og Microsoft benyttet muligheten til å skryte av salgstallene på konsollene sine, og det virker som om målene de har satt for seg selv er blitt innfridd.

Hvem leder?
Xbox 360 har nå offisiellt nådd 10.4 millioner solgte eksemplarer, og Microsoft skryter i samme slengen av 5 millioner registrerte Xbox Live brukere. I tillegg forteller de om solid etterspørsel etter HD DVD-tillegget, og store mengder nedlastninger fra Xbox Live Marketplace. Den nye filmnedlastningstjenesten skal også ha blitt en suksess, og i disse dager annonserer Microsoft også en IPTV-tjeneste for 360, som skal være tilgjengelig til høsten (og sikkert bare i USA).

Sony på sin side annonserte også at de nå har levert 1 million PlayStation 3 maskiner til nordamerikanske butikker. Deres nye mål er 6 millioner leverte maskiner over hele verden innen mars. Ganske ambisøst, og forutsetter at Europa-lanseringen i mars går smertefritt for seg. Og vi har fremdeles ikke hørt noe nøyaktig dato på når maskinen skal slippes i vårt hjørne av verden.

Annonse


Hva med Nintendo? De har ikke annonsert noen nye tall, men i følge kilder skal det totale salget av Wii allerede ligge på 3.5-4 millioner eksemplarer. Imponerende.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse