Annonse


Skryter av vold på nett

17-åringen fra Vennesla som er idømt husarrest for en rekke voldshandlinger, ler av at han har fått husarrest og ikke fengsel, skriver Fædrelandsvennen nettutgave, fvn.no.

17-åringen og en 18 år gammel mann fra Kristiansand også tiltalt for vold mot en 18-åring i fjor høst. I tillegg er han siktet for å ha skallet ned en 46 år gammel mann nyttårsaften. Denne uka ble 17-åringen løslatt fra varetekt. Han frastår imidlertid ikke som noen angrende synder.

– 9 dommer

På nettet ler han av voldsdommene. 17-åringen ler også av det faktum at han sitter hjemme, og ikke i fengsel: «mm mild dom! diggggggggggggger det», skriver han, ifølge Fædrelandsvennen.

«haha jeg har 9 voldsdommer på rullebladet nå! sykt att jeg sitter hær jeg sitter faktisk: P heheh» skriver 17-åringen hjemmefra, like før jul.

Annonse


Ikke tatt for alt

De to guttene diskuterer antall voldsepisoder, og 17-åringen oppklarer: «vi ble ikke tatt for alle! vi ble tatt for 3, og + att vi blir så å si nesten frikjent for den ene! ja jeg skal være litt careful jeg ass: P hehe ».

Han fortsetter, og kommenterer samfunnsstraffen: «vi er flinke 🙂 hva syns du om å jobbe for samfunnet da? jeg tror jeg kommer til å digge det mmmmmmm.» Om tiden i varetekt sier han blant annet: «treffer jo mye gøye folk i fengsel da (:»

«Somaliakickers»

På nettet gir de to guttene utilslørt til kjenne sine holdninger til politiet, vold, utlendinger og det annet kjønn. De to kaller hverandre for «Somaliakickers», og bruker hyppig forkortelsene ACAB (all cops are bastards) og NFN (Norge for nordmenn) i presentasjonen av seg selv på nettstedet.

17-åringen takket onsdag ja til husarrest i helgene fram til 4. februar, og ble dermed løslatt fra varetektsfengsel. Han hadde da vært fengslet siden voldsepisoden nyttårsaften.
– Han ble løslatt mot husarrest. Han har også fått alkoholforbud og skoleplikt, sier politiadvokat Jarle Rudi i Agder politidistrikt til fvn.no. 17-åringens advokat ønsker ikke å kommentere saken.
(©NTB)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse