228642

Annonse


Klager på Nano

På en rekke nettdiskusjoner, blant annet Apples eget forum, har brukere rapportert om at deres iPod Nano sender ut en summende eller pipende lyd. Spesielt skal 2GB modellen være fæl til å pipe, men det fortelles også om piping fra både 4GB og 8GB modellene.

Ny komponent?

Graden av pipelyd og hvor sjenerende den er, ser ut til å variere. Enkelte brukere hevder at pipelyden var det første de la merke til da de tok i bruk sin Nano, mens andre skriver at de ikke hadde lagt merke til den med mindre de hadde lest om det på nettet.

På nettet spekuleres det nå i om pipelyden skyldes en ny komponent i spilleren.

Misfornøyde med julegaven?

Engadget bestemte seg for å teste en 2GB Nano modell, men hørte kun pipelyden når den iPoden ble holdt helt inntil øret.

Annonse


Så da spørs det om ikke klagingen over pipingen kan være en smule overdrevet.

Ettersom klagingen ser ut til å avta med størrelsen på spilleren, kan det også tenkes at den skyldes at brukerne heller skulle ønske de fikk en større iPod under juletreet. Kanskje aller helst en som ikke «bare» var Nano.

Det går an å nevne at 2 GB-utgaven av Nano var den mest populære julegaven hos Amazon i år, men var det virkelig denne som stod øverst på ønskelistene?

Kilde:
Afterdawn.com
Engadget
Apples diskusjonsforum

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse