300px-Vikingskipet-Hamar[1]

Annonse


The Gathering snart utsolgt

Hvis påskeferie for deg er en kasse cola, svette T-skjorter og permanent mangel på dagslys, har du sikkert allerede stilt deg i billettkøen til The Gathering i Vikingskipet.

Sosial happening for nerder

The Gathering er årets høydepunkt for alle de som stolt ikler seg betegnelsen datanerder. Her kan de utveksle erfaringer og være sosiale.

Det legges ut 5200 billetter til The Gathering. Hittil er det solgt 4300, og 1600 mennesker står allerede i kø. Som i fjor vil det blir foretatt loddtrekning blant de som har stilt seg i kø. Dette skal gjøre prosessen mest mulig rettferdig.

Fortsatt ikke for sent

Dersom du er av typen som mener at påsken ikke blir den samme uten The Gathering, er det fortsatt anledning til å stille seg i køen. Dette gjør du her. Billettprisen er 670 kr.

Annonse


The Gathering lover i år at det blir spillkonkurranser, kreative konkurranser, foredrag og en rekke spennende overraskelser. Mer informasjon kommer når påsken nærmer seg. Dersom du er en av de heldige vinnerne av retten til å kjøpe billett, vil du bli kontaktet etter at trekningen er foretatt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse