EKTE VARE? Lekker er den i hvert fall, den påståtte «Mobile Me».

Annonse


iPhone er død – her er «Mobile Me»

Det mangler ikke på bilder av «Mobile Me». Her bringer vi ett av de mest plausible. De fleste Apple-insidere hevder bastant at den nye mobiltelefonen som skal revolusjonere mobilbransjen er en slags redesignet iPod nano med mobilfunksjoner i tillegg til musikk- og bildefunksjoner.

iPhone likevel?

I en annen påstått lekkasje figurerer en Apple-annonse som utgis for å være ekte. Her brukes igjen ordet iPhone, selv om LinkSys denne uka slapp en IP-telefon med akkurat det navnet. Et navn de for øvrig har varemerkebskyttet, rett for nesa til Apple.

Selv om sjansen for at Apple kan kuppe navnet iPhone er ørliten, er det ennå få som tviler på om telefonen kommer.

Sikre på at den kommer

Til det er ryktene fior hardnakkede og kildene for gode. Produksjonen skal værre i gang på Taiwan, og alt er duket for en stortsilt presentasjon under det årlige Apple-jippoet i San Francisco i januar.

Annonse


Det er imidlertid tvilsomt om telefonen kommer før et stykke ut på nyåret.

Uten knapper?

I den påstått annonsen for «iPhone» brukes for øvrig slagordet «Many abilities – no buttons. Introdusing the iPhone » («Mange evner – ingen knapper. Her er iPhone».

Om dette skulle være riktig, snakker vi om en telefon med skjermtastatur. Et konsept som allerede finnes på Wndows-telefoner, og som av mange oppfattes som mindre brukervennlig enn virkelige knapper…

Kilder:
amobileme.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse