IKKE GÅ DEG VILL: Det er en veritabel jungel der ute for den som ønsker å oppgradere stueveggen med en flat-TV til jul.

Annonse


Årets beste flat-TV-kjøp

Vår søsterpublikasjon Dingz.no har gjennom hele året testet alt som er på markedet av Flat-TV-er. Nå presenterer de et utvalg av årets testvinnere tilpasset smak og lommebok.

Dingz.nos flat-TV-ekspert Karin Aas gir deg også en utfyllende kjøpeguide for alt du bør se etter og tenke på i butikken, slik at du ikke lar deg rive med av en veltalende TV-selger og en lommebok som er i ferd med å bli svært så slunken.

SE ÅRETS BESTE FLAT-TV-ER HER

Ta med egen film

Blant de mange nyttige tipsene er å ha med seg en egen DVD eller be om å få se analoge signaler, slik at du ser hvordan TV-en tar seg ut når den gjør det de fleste gjør mest – ser på TV.

Annonse


Antall og type innganger er også viktig å tenke på. Aas guider og forklarer i virvaret av forkortelser som HDMI, DVI, SCART og komponent. Hva er det og hvor på TV-en bør de sitte?

SE ÅRETS BESTE FLAT-TV-ER HER

Alle undersøkelser har vist at Flat-TV vil bli årets julegave i år. Folket går mann av huse og tømmer gladelig lommebøkene hos Elkjøp eller Expert for å følge den siste TV-trenden. Imidlertid er det mye av ymse kvalitet på markedet, så vi anbefaler alle til å gjøre hjemmeleksa si så de unngår å komme hjem med bomkjøp i prisklassen 20 000 kr.

SE ÅRETS BESTE FLAT-TV-ER HER

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse