sol

Annonse


Kjøper halve SOL

Eniro Norge AS og Norsk Aller AS inngår partnerskap, som blant annet innebærer felles eierskap og drift av nettportalen SOL. Prisen på avtalen ligger på rundt 100 millioner kroner for Aller. Det bekrefter konsernsjef Tomas Franzén i Eniro overfor Na24.no.

Tredje størst

SOL er Norges tredje største nettportal, med rundt 700 000 ukentlige brukere. Til sammenligning har konkurrentene MSN 1,9 millioner ukentlige brukere, mens nummer to er Startsiden.no med 1,7 millioner brukere.

SOL.no er også en viktig trafikkgenerator til Eniros søketjenester Kvasir.no, og har i dag rundt 30 ansatte. Allers nettverk med internettjenester inkluderer dinside.no, itavisen.no, digi.no, dingz.no, femina.no og seher.no.

Allerkonsernets nettsteder har til sammen 760.000 unike brukere pr. uke. Størst er DinSide med rundt 350 000 unike bruker pr. uke. ITavisen.no kan skilte med 181 000 (samtlige tall fra forrige uke).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse