Linux-maskoten Tux får trolig være med i «I'm a Linux»-video...

Annonse


– Piratjakt vil hjelpe Linux

Microsofts aggressive jakt på folk som bruker Windows uten å ha kjøpt lisens, vil slå tilbake på selskapet og øke utbredelsen av Linux.

Det tror i alle fall analyseselskapet IDC når de velger ut ti hendelser som de tror vil sette preg på 2007.

Ved hvert eneste årsskifte siden 2000 har det vært spådd at «dette året» ville bli året da Linux for alvor fikk sitt gjennombrudd hos folket. Foreløpig har ikke spåmennene fått rett, men IDC tror at piratjakten fra Microsoft vil utgjøre tungen på vektskålen for mange, skriver Mikrodatorn.

Videre hevder IDC har Windows Vista ikke vil gi noe løft for databransjen sett under ett. For et par dager siden trodde IDC at Vista ville gi 100.000 nye jobber og generere masse penger inn i bransjen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse