Pakistan har stengt YouTube for sine innbyggere. Men blokkeringen fikk en utilsiktet virkning...

Annonse


Kripos vil snakke med YouTube

Videoen på YouTube viser grov mobbing av en psykisk utviklingshemmet kvinne i Verdal i Nord-Trøndelag. Norsk politi har nå kontaktet ledelsen i YouTube for å finne ut hvem som står bak.

Forsvasløst offer

Mens Kripos sporer opp de som la ut mobbevideoen på nett, jobber etterforskerne ved Verdal lensmannskontor parallelt med å finne ut hvem som sto bak mobbingen, skriver Adresseavisen.

– Selve trakasseringen, hvor guttene plager den forsvarsløse kvinnen mens de går nedover jernbanegata i Verdal, kan helt klart rammes av norske lover, mener lensmann Geir Ove Heir.
Lensmannen vil gjerne ha flere tips rundt mobbesaken slik at de på et bredest mulig grunnlag kan finne den eller de som sto bak mobbevideoen.

Mange ser på

– Vi ser på videoen at det er folk i nærheten. De står faktisk og ser på den grove mobbingen. Vi vil at disse personene skal melde seg slik at de kan bekrefte hvem som sto bak filmingen. Dette må tas på alvor fordi det i fremtiden kan bli et stort problem, sier Heir og understreker at politiet ser alvorlig på hendelsen.

(©NTB)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse