MacBook

Annonse


Er Mac en bra PC?

Vår søsterpublikasjon DinSide Data har prøvd Windows XP på en MacBook til 10 000 kroner. Altså ikke på en topp spesifisert Mac, men en modell som ligger i samme prisklasse som en typisk bærbar hjemme-PC.

Kjører helt fint

Apples overgang til standard Intel-prosessor har gjort det mulig å kjøre Windows i tillegg til eller i stedet for Apples eget operativsystem OS X.

Med unntak av et problem som oppsto i sluttfasen av testen (Windows nektet å starte på grunn av en påstått korrupt fil) var Mac-«PCen» en positiv opplevelse.

Tusener å spare

Dersom du primært er interessert i en Windows-PC, for eksempel til spillbruk, er nok en «ren» PC et bedre alternativ. Og er du bare ute etter en grei maskin til husbruk og ikke har store krav til for eksempel videobehandling, kan du spare flere tusenlapper på ikke å velge en MacBook.

Les hele testen HER

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse