Slim-versjonen er visstnok fremdeles ikke hacket. Derfor bildet av den gamle utgaven av PS3.

Annonse


Tre år til PlayStation 4?

Sony avslører at selskapet planlegger en PlayStation 4, men ikke før tidligst i 2010. I mellomtiden vil det komme flere oppgraderinger til PS3.

I løpet av de neste tre årene kan PS3-brukerne vente seg flere firmware-oppgraderinger til PS3, blant annet for å oppgradere mediesenter-funksjonaliteten.

Nylige analytikerkommentarer hevdet at på en PS4 ikke ville se dagens lys. Dette benektet altså Sony, og bekrefter at en PlayStation 4 vil på et tidspunkt dukke opp. 2010 er naturligvis bare en løs spekulasjon, i realiteten er det nok mange flere år til vi ser en oppfølger. Det gikk tross alt seks år mellom PS2 og PS3, og Sony ønsker at deres ferske konsoll skal ha en levetid på 10 år. Med økende maskinvarekompleksistet vil utvikling av nye generasjoner av konsoller bare ta lengre og lengre tid.

Kan få Wii-lignende kontroller

I tillegg ryktes det at man kan vente seg tastatur og mus til PS3 (du kan allerede bruke USB-tastatur på PS3-konsollene). Det vil også bli lagt til støtte for tredjepartsfunksjonalitet som blant annet vil åpne for en slags Wii-lignende kontroller på PS3. Riktignok har PS3-kontrolleren støtte for bevegelsesstyring allerede.

Annonse


Sony melder også at vi kan vente minst 20 nye spilltitler før den europeiske PS3-lanseringen i mars.

Med Sonys nåværende produksjonstempo betyr det at er du heldig, rekker du å kjøpe deg en PS3 før det er på tide å oppgradere konsollparken igjen.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse