Annonse


Ny Photoshop snart ferdig

Flere detaljer er allerede kjent, men nå er ytterligere flere opplysninger om den nye medieredigeringspakken CS3 kommet fram.

Mye raskere

Det siste er at den nye versjonen blir mye raskere enn tidligere versjoner, uansett hvilken plattform man bruker. Mac-brukere med nye maskiner kan blant annet glede seg over optimalisering mot Intel-prosessoren.

Men også den som sitter på «gammel» Mac med PowerPC-prosessor vil merke positiv forskjell. Det samme vil også Windows-brukerne. De blir stadig flere på grafisk design-området, der Mac lenge var nærmest enerådende blant proffene.

Mye fra After Effects

Brukergrensesnittet har hentet mye fra Adobes tilleggsprogram til Photoshop, After Effects. Det betyr lettere tilgang til paletter og blant annet lysstyrkekontroll for hele arbeidsområdet under ett.

Annonse


En annen nyhet er sammenkoblingen av Filters og layers, noe som blant gjør det mulig å bruke Layer Styles inne i Filters-modus.

Endelig lanseringsdato er ikke satt, men Adobe sier at CS3 (Creative Suite 3) kommer på markedet i løpet av andre kvartal 2007.

Kilde:
Thinksecret.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse