Får du feil i gamle spill: husk å laste ned DirectX 9.

Annonse


Windows Vista lansert

Microsoft-sjef Steve Ballmer talte til verdens bedriftsledere i går på den offisielle lanseringen av Windows Vista. Ballmer håper på en rask overgang til Vista, og kalte lanseringen for selskapets største noensinne.

Venter med Vista

I går var det bedriftsversjonen av Vista som ble lansert. Ballmer lovte samtidig at verdens forbrukere vil kunne oppgradere til Windows Vista fra 30. januar 2007.

Uavhengige analytikere har tidligere uttalt at de anbefaler bedrifter å avvente oppgradering til tidligst 2008. De fleste vil drøye med Vista-oppgradering til en Service Pack er på plass, da man anser det som uunngåelig at det vil være en del uoppdagede feil i det nye operativsystemet.

Må bytte ut PC-parken

En undersøkelse blant bedriftsledere viser at de fleste vil bruke 2007 til å teste Vista på sine plattformer. I tillegg må mange bedrifter oppdatere minst halvparten av PC-parken for å kunne gå over til Vista.

Annonse


Nytt fra Microsoft er også Office 2007 og en oppdatering av Exchange e-post server. Også dette er nå klart for bedriftsmarkedet, og Ballmer sier Microsoft aldri har brukt så mye ressurser på et Office-produkt.

Kilde:
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse