ORGANISERT: Nokia 6290 skal hjelpe deg å holde orden på en travel hverdag.

Annonse


Fire nye fra Nokia

Nokia kaster seg nå på bølgen og lanserer IP-telefoni i samarbed med Gizmo VoIP. Brukere av internett-versjonen av Nokia N80 vil nå kunne bruke håndsettet til IP-telefoni i tillegg til vanlig mobiltelefoni.

Lanserer løsning for IP-telefoni

Ved å installere Gizmo VoIP-programvaren kan N80-eierne nyte fordelene av rimelig IP-telefoni i trådløse lokale nettverk (WLAN). Programvaren etablerer en nedlastingsmappe på telefonen der det skal være enkelt å gå inn og endre innstillinger for IP-tjenesten.

Nokia lanserer også fire nye mobiltelefoner i forbindelse med selskapets internasjonale kapitalmarkedsdager som finner sted i Amsterdam i dag. Nokia 6300, 6290 og 6086 er mellomklassemodeller, mens den rimelige Nokia 2626 er beregnet på nye markeder.

Se flere bilder av de nye Nokia-modellene her!

Annonse


Alarmer holder orden på hverdagen

Nokia 6300 er en slank telefon uten åpningsmekanismer. Den har to megapiksel kamera, 2-tommers QVGA-skjerm, USB/PC-synkronisering, internminne på 135 MB og støtte for 2 GB minnekort. Telefonen har også støtte for FM-radio og MP3-spiller og har integrert handsfree-høyttaler. Telefonen kommer med forhåndsinstallert Opera Mini Browser, og veier 91 gram. veiledende pris vil ligge på ca. 2000 kr uten subsidier.

Nokia 6290 er en 3G-telefon i mellomklassen. Ifølge Nokia skal de forskjellige alarmene være svært hendige for forretningsfolk som trenger å holde orden på en hektisk hverdag. Telefonen har også Quick Cover-taster som gir rask tilgang til flere av telefonens funksjoner, blant annet et interaktivt program for reiser over hele verden.

Lav brukerterskel

Telefonen, som kjører på Symbian 60 versjon 3, er ment å være en smarttelefon med lav brukerterskel. Derfor har den blant annet setup wizard som guider brukeren gjennom installasjon av e-post og MMS, trinn for trinn.

Nokia 6290 kommer med to megapiksel kamera og to-tommers QVGA fargeskjerm. E-postfunksjonen støtter vedlegg i Word, Excel, PPT og PDF. I tillegg får du MP3-spiller og toveis videotelefoni. Det er ventet at telefonen vil koste ca. 3000 kr før subsidier.

Se flere bilder av de nye Nokia-modellene her!

Dedikert IP-mobil

Flerbåndstelefonen Nokia 6086 har firebånds GSM og UMA (Unlicensed mobile Access). Med denne teknologien forventer Nokia at brukerne vil oppleve en sømløs veksling mellom WLAN og GSM. Dette muliggjør IP-telefoni, i tillegg til at det lar mobileratørene levere andre WLAN-baserte tjenester til brukerne via mobilen.

I tillegg har Nokia 6086 videokamera og -spiller, trådløs, utvidet bruk og synkronisering via Bluetooth, VGA-kamera med 4x digital zoom, 6 MB internminne og støtte for microSD minnekort. Det er ventet at telefonen vil koste ca. 1600 kr før subsidier derom den kommer på det norske markedet. Foreløpig er denne telefonen planlagt sluppet i Frankrike, Nederland, Stobritannia, Spania og Polen.

Nokia 2626 er en billig designtelefon. I tillegg til FM-radio kan du bare forvente helt grunnleggende funksjonalitet. Til gjengjeld er prisen – uten subsidier – ca. 600 kr.

Se flere bilder av de nye Nokia-modellene her!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse