gears cover

Annonse


Gears knuser rekorder

Gears of War var det mest etterlengtede spillet til Xbox 360 helt siden konsollen ble annonsert i 2005. Og når det endelig ble sluppet for noen uker siden, lot heller ikke de positive reaksjonene vente på seg. Selv om spillet ikke kvalifiserte til en sekser her på ITavisen, kom det meget nærme.

Det er imidlertid ikke bare kritikere som var fornøyde. Også publikum.

I løpet av de første to ukene etter lansering ble det solgt over 1 million eksemplarer av spillet. Det innebærer at Gears of War er det raskest selgende spillet hittil i år, og det raskest selgende originale Xbox-spillet gjennom tidene.

GOW har også endelig klart å velte gode, gamle Halo 2 som det mest spilte spillet over Xbox Live. Over 850.000 unike spillere skal ha deltatt i kamper på nett hittil. Og antallet Xbox Live-abonnenter har vokst med 50%.

Annonse


Vi gratulerer Epic og Microsoft med suksessen, og ser frem til en oppfølger. Bare de ikke forhaster seg, og leverer nok et kvalitetsspill.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse