1005elect_fiber_b

Annonse


Get tester superbredbånd

Digital-tv og bredbåndsselskapet Get har begynt testing av ny teknologi som vil kunne gi bredbåndskundene en nedlastingshastighet på over 300Mbit/s.

Fiber-koaks strukturen som Get benytter i sitt bredbåndsnett har svært stor kapasitet og Post og teletilsynet omtaler fiber og fiber-koaks infrastrukturen som superbredbånd med en helt annen kapasitet enn det som er mulig over andre infrastrukturer.

Med den nye teknologien «Eurodocsis 3.0», som Get nå tester, vil forskjellene mellom de som har superbredbånd og de som kun har tilgang til ADSL bli enda større enn de er i dag, hevder Get.

– Selv med hastigheter opp mot 300 Mbit/s bruker vi bare en brøkdel av kapasiteten som ligger i de moderne koaksialkablene ut til kundene. Dette gir spennende perspektiver på de muligheter alle husstander knyttet til Gets infrastruktur har, sier administrerende direktør Gunnar Evensen i Get i en pressemelding.

Annonse


Den kjappeste linja Get tilbyr i dag er på 26 mbit/s ned og 1,5 mbit/s opplasting. Dette abonnementet koster 799 kroner.

Get har om lag 80.000 bredbåndskunder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse