360

Annonse


Selger Xbox 360 til spottpris

Stadig mer av handlingen vår foregår på nettet. Men hvordan vet du hvilken plass du har i køen, for eksempel ved lanseringen av en ny spillkonsoll?

Wii utsolgt på sekunder

Spørsmålet er blitt aktualisert av Amazons salg av Nintendos nye spillkonsoll Wii i helgen. Amazon hadde oppgitt at de ville starte salget “søndag morgen vestkyst-tid”.

Øyeblikkelig strømmet forumene over av kreative forslag til hvordan man skulle komme først i køen. Blant annet var det flere som forsøkte å synkronisere klokkene sine på sekundet med Amazons interne klokke, for å øke sjansene for at de skulle oppdatere siden i akkurat rett øyeblikk.

Thanksgiving-kampanje på Xbox 360

Svært mange måtte likevel gå skuffet hjem, etter å ha trykket F5 hele natten. Nintendo Wii ble utsolgt i løpet av sekunder på Amazon.

Annonse


Det er ingen grunn til å tro at tilstandene blir noe mindre hysteriske når Amazon i dag slipper tusen Xbox 360 Core til 100 dollar, eller 650 norske kroner.

Supertilbud i natt

Amazon har hatt en avstemning på sine nettsider på hvilken vare brukerne helst vil ha superrabatt på til Thanksgiving. Xbox 360 vant avstemningen, og derfor selger Amazon nå tusen konsoller med store rabatter.

Thanksgivingsalget starter i dag, torsdag, når klokken er 11.00 på den amerikanske vestkysten. Det tilsvarer kl. 20.00 norsk tid.

Kilde:
Kotaku
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse