Japanere elsker fortsatt Nintendo mest.

Annonse


Glissent i Wii-hyllene

Norske forhandlere er oppgitt og skuffet etter å ha fått beskjed om antall Wii-konsoller de kan vente til lansering. Tallet er ikke på langt nær nok til å dekke etterspørselen, men Nintendo-importøren Bergsala lover påfyll før jul.

Butikksjefer fortviler

Ifølge Bergsala har de aldri fått flere konsoller til Norge før en lansering. Likevel er ikke dette på langt nær nok.

Hos Platekompaniet fortviler spillansvarlig David Smestad:
– Vi får godt under 100 Wii-maskiner til lanseringen, og er overhodet ikke fornøyd med antallet. Vi skulle gjerne hatt mange flere, sier Smestad til bransjeblandet Faro Journalen.

Lover flere konsoller før jul

Når disse konsollene skal fordeles på Platekompaniets 19 butikker, sier det seg selv at du skal stå opp svært tidlig, skal du ha en sjanse til å få med deg det som blir omtalt som “årets julegave”.

Faro Journalen har også vært i kontakt med elektrokjeden Expert og platekjeden Musikkverket. Også disse er svært misfornøyd med antall Wii-konsoller de får til lansering.

Kirsti Danielsen i Bergsala, som importerer Nintendo til Norge, kan fortelle at de ikke er fornøyd med antall konsoller de har fått til lansering. Hun lover imidlertid at de skal komme en ny Wii-leveranse før jul, men kan ikke love noe om antallet.

Kilde:
Faro Journalen

Annonse


Annonse