Antivirus kan bety at uvedkommende får enklere adgang til maskinen din, hevder sikkerhetseksperter.  (Pakken på bildet er et tilfeldig valgt eksempel)

Annonse


AVG Antivirus fortsatt gratis

Mange brukere av AVG Antivirus har i den siste tiden kontaktet ITavisen og andre IT-medier med spørsmål om den populære antivirustjeneste AVG Free var i ferd med å droppe sine gratistjenester.

Oppfordrer til oppgradering

Dette er ikke tilfelle. Pop up-vinduet fra AVG er egnet til å skape forvirring, men selskapet forsøker bare å få brukerne til å oppgradere fra AVG Free 7.1 til AVG Free 7.5, som skal ha bedre ytelse, samtidig som den er Vista-kompatibel.

En talsmann for AVG innrømmer til den britiske nettavisen The Register at budskapet i pop up-vinduet kunne vært klarere formulert, men benekter at selskapet har noen planer om å gå bort fra sine gratisprogrammer. Talsmannen understreker dog at de som velger å kjøpe betalversjonen, får bedre support.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse