RUVENDE: Det er vel knapt mulig å tenke seg en dings med lavere WAF enn denne stolen.

Annonse


Julegaven til den spillegale

The Home Pro Racing Simulator må være en hver spillentusiasts drøm. Costco.com selger den for 3.999 dollar – og den prisen inkluderer en rabatt på 500 dollar.

Monsteret er utstyrt med et 1.000 watts 5.1 digitalt lydanlegg. Den har et justerbart Hunsaker racing-sete med en 10-tommers subwoofer bak for ekstra guffe. Ifølge produsenten kan anlegget smelle til med 112 desibels lydstyrke. Smertegrensen for øret ligger på circa 130 dB. Til sammenligning gir en motorsag på en meters avstand fra seg en lydstyrke på 110 desibel.

Både setet, rattet og pedalene er utstyrt med vibratorer og tre fronthøyttalere og flere bakhøytalere skal sørge for en realistisk spillopplevelse, skryter produsenten.

«You’ll have to feel it to believe it!», skriver de. Ja, det tror vi så gjerne… men det vil nok føles på lommeboka også.

Annonse


Du må selv koste på deg en 42-tommers skjerm. I tillegg trenger du spillkonsoll eller PC. Simulatoren leveres med plass til enten Xbox 360, Playstation2, eller en PC. Joystick er ekstrautstyr.

The Home Pro Racing Simulator kan foruten bilspill, brukes til både flyspill og vanlige skytespil.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse