Wii_nunstyle1_0909

Annonse


Ekte fanboy fikk første Wii

To dager etter PlayStation 3 var det Wii sin tur til å kjøre USA-lansering. Til tross for at mange sto i kø, var det likevel langt roligere tilstander.

Fans med retro-effekter

Noe av årsaken er nok at Nintendo har klart å produsere langt flere konsoller til lansering enn Sony. Man regner med at Nintendo vil ha sendt fire millioner Wii-konsoller ut på markedet innen årsskiftet.

På Times Square i New York ble køen likevel lang. Førstemann inn var en skikkelig fanboy. Har du spilt Zelda noen gang, kjenner du sikkert igjen navnet Triforce. Godeste Triforce var iført en Nintendo Power Glove, og hadde ventet hele ni dager i kø utenfor Rockefeller Plaza.

Fikk møte sjefen

I motsetning til den japanske PS3-lanseringen, der førstemann i køen bare hadde til hensikt å legge konsollen rett ut på eBay, vil Triforce garantert bruke konsollen selv, forsikret han Nintendo-sjef Reggie Fils-Aime.

Annonse


Annonse