Slim-versjonen er visstnok fremdeles ikke hacket. Derfor bildet av den gamle utgaven av PS3.

Annonse


Voldelig amerikansk PS3-lansering

I dag slippes PlayStation 3 i USA. De ivrigste har stått i kø i dagevis allerede. Ifølge rapporter er imidlertid de fleste køståerne mer opptatt av hva de vil få for konsollen på eBay, enn å spile den selv.

Ranet i PS3-kø

Det har vært flere voldelige episoder i forbindelse med lanseringen. I Lexington ble fire personer i køen beskutt med luftgevær. Blant de som ble truffet var en reporter for den lokale TV-stasjonen. Ingen skal ha blitt alvorlig skadd.

I New York ble ti køståere ranet med pistol, mens det ble fullt slagsmål mellom 60 køståere i Wisconsin, etter at de oppdaget at butikken bare hadde 10 konsoller til salgs.

Flere slåsskamper i køen

Flere steder rapporterer om slåsskamper etter at folk har forsøkt å snike i køen eller butikkene har forsøkt å flytte køene. Det rapporteres også at Sony kjører lanseringen som et stort PR-event ved de store utsalgsstedene, og at de deler ut mat og kaffe til køståerne.

Annonse


Kjøpesentergiganten Wal-mart sendte ut en pressemelding tidligere etter at tidligere senator og presidentktandidat John Edwardshadde forsøkt å snike i køen. I pressemeldingen understreker Wal-Mart at alle som ønsker seg en PS3 må stå i kø, og at unntak ikke gjelder for noen.

Leide vikarer til å stå i kø

I Columbus i Georgia rapporteres det om en tannlege som hadde hyret inn 60 vikarer fra et lokalt vikarbyrå for å stå i kø så han kunne få en PS3-konsoll til hvert av sine 15 barnebarn. Vikarene byttet på å stå i kø i 8-timers skift. Etter at stuntet fikk presseomtale, skal tannlegen ha droppet prosjektet.

Det er ventet ennå mer kaos når butikkene åpner. Ifølge BetaNews har ikke Sony klart å produsere nok konsoller, og det amerikanske markedet vil bare få halvparten av de 400 000 konsollene om opprinnelig var lovet. Mange butikker har allerede gitt beskjed om at de ikke kommer til å kunne innfri alle forhåndsbestillingene de har tatt imot.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse