gow shot

Annonse


Gears of War ute i dag

Selv om en del butikker nok har brutt lanseringsdatoen allerede, er det i dag, 17. november, som er den offisielle slippdagen til det ekstremt etterlengtede 360-spillet Gears of War.

Gears er den største satsningen til Microsofts konsoll, og selv om spillet ikke er direkte innovativt, er det definitivt det aller peneste per i dag. Det ryktes at Microsoft doblet mengden tilgjengelig RAM i 360-konsollen bare etter press fra utviklerne Epic, for at maskinen skulle klare å kjøre spillet med full detalj.

Og som vi sa i anmeldelsen vår, Gears of War vil nok stå igjen som et av tidenes beste actionspill.

Vår anmeldelse av spillet har vært ute siden onsdag forrige uke, og du kan lese den her. Vi anbefaler også at du leser gjennom vårt intervju med sjefsdesigneren CliffyB her. Og for kuriositetens skyld, les også om vårt aller første møte med spillet, i mai 2005 her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse