h3_e32006_ChiefIntro

Annonse


Prøv Halo 3 til våren

Siden Halo 3 ble annonsert på E3 i år med den fabelaktige traileren, har det kommet relativt lite nytt (med unntak av noen sniktitter publisert i utvalgt media). Nå begynner det imidlertid å løsne litt.

Spill selv til våren

Først og fremst får publikum muligheten til å delta i en betatest av flerspillerdelen av Halo 3. Riktignok først på vårparten neste år, men det er likevel en utrolig kul mulighet for 360-spillere å få teste et spill før det kommer ut. Detaljene rundt hvordan betatesten vil foregå er ikke offentliggjort, men vi kommer tilbake med info så snart det dukker opp.

Videre skal amerikansk TV vise en fersk, 60 sekunder lang reklame for Halo 3 den 4. desember. Denne reklamen vil også bli gjort tilgjengelig for alle 360-spillere gjennom Xbox Live Marketplace.

Til slutt – til våren kommer det også en ny pakke med nye flerspillerkart for gode, gamle Halo 2. Disse kartene er imidlertid eksklusivt designet for Xbox 360, og vil kun være tilgjengelige for eiere av den nye konsollen.

Annonse


Ingen nøyaktig utgivelsedato for Halo 3 er gitt foreløpig, men spillet skal slippes i løpet av 2007 (vi tipper høsten). Vi gleder oss til all den nye infoen som er på vei. Følg med!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse