Hopp til navigasjon Hopp til innhold
8700c_TopAngle[1] (Ill.: RIM)

Åpner BlackBerry-senter i Oslo

Første i sitt slag i verden. Venter stor pågang i julerushet.

Selskapet TrigCom importerer den kanadiske smarttelefonen BlackBerry til Norge. Etter lanseringen for en måned siden, opplever selskapet så stor pågang fra bedriftsmarkedet at de også fremskynder satsingen mot privatmarkedet.

I dag åpner TrigCom verdens første rene BlackBerry-senter på Kronprinsesse Märthas Plass i Vika. Her kan nysjerrige selv få demonstrert de nye e-posttelefonene. TrigCom lover å ha telefoner klare til privatmarkedet innen det store julerushet setter inn.

Blackberry er en sagssuksess i USA, og har fått god mottakelse i norske medier. Her kan du lese hva ITavisens Thomas Marynowski skriver om Blackberry.

Stikkord: Mobil