Slim-versjonen er visstnok fremdeles ikke hacket. Derfor bildet av den gamle utgaven av PS3.

Annonse


PS3 på svartebørs

Auksjons-nettstedet eBay er allerede fullt av tilbud på PlayStation 3-konsoller etter Japan-lanseringen på lørdag. Budene nærmer seg 10 000 kr.

Lot hjemløse stå i kø

Kort tid etter den offisielle lanseringen av PlayStation 3 i Japan, begynte rapporter å komme inn som tydet på omfattende svartebørshandel.

Bloggere rapporterte blant annet om en stor andel arbeidsløse eller hjemløse kinesere foran i køen. Disse var tydeligvis betalt av svartebørshaier for å kjøpe hver sin konsoll, og så ikke ut til å ha peiling på det de skulle kjøpe.

Ikke sonefrie konsoller

Allerede nå ligger flere av konsollene ute på eBay, med avsenderadresse i svartebørsparadiset Hong Kong. Budene er oppe i 8400 kr inkludert frakt.

Annonse


Videreselgerne er ivrige etter å påpeke at PS3-spill er sonefrie. Det vil si at du kan spille spill kjøpt i Norge på en konsoll solgt i Japan. Det samme gjelder imidlertid ikke Blu-ray-filmer. Kjøpere som ønsker å også bruke konsollen til å se Blu-ray-filmer, risikerer dermed å bli skuffet dersom de kjøper en japansk konsoll.

Forhåndsbestillinger til blodpris

I forkant av USA-lanseringen 17. november går forhåndsbestillinger av PlayStation 3 til det amerikanske markedet også for skyhøye priser for eBay. Forhåndsbetalte konsoller med levering den 17. går for opptil 1500 dollar, eller nærmere 10 000 kr.

Kilde:
BBC

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse