FØLSOMT: Archos 604 har trykkfølsom skjerm og spesialdesignet nettleser fra norske Opera.

Annonse


Zune-killer fra Archos

Zune er ikke den eneste multimediespilleren med WiFi på markedet. Fra Archos kommer Archos 604. Denne kan du til og med surfe med.

Surf på nett med Opera

Med sin innebygde Opera-nettleser har Archos 604 et ørlite forsprang på Zune: Mens Zune-eiere foreløpig bare vil kunne bruke WiFi-tilknytningen sin til å dele musikkfiler med andre Zune-brukere, vil du faktisk kunne surfe på Archos-spilleren.

Den innebygde opera-nettleseren gjør dette mulig ved å nedskalere bilder. Med Archos kan du imidlertid ikke bytte filer med venner, selv om det skal være mulig å bytte filer via hjemmenettverket ditt.

Tar opp fra TV

Archos 604 har en trykkfølsom skjerm på 4.3 tommer. I tilegg har den navigasjonsknapper plassert langs den ene kortsiden. Skjermen tåler godt å bli brukt uten at det blir mye fingermerker på den.

Annonse


Minnekapasiteten er på 30 GB. Spilleren støtter videoformatene MPEG 4 og WMV. Du får også med en dockingstasjon for avspilling og opptak fra TV.

Ekstra programmer til salgs

Av musikkformater støtter Archos 604 MP3, CBR og VBR, WMA med og uten kopibeskyttelse og WAV. Installerer du ekstra programvare, vil spilleren også kunne spille av AAC og AC3-filer.

På skjermen får du opp fotogalleriet som mini-thumbnails, som automatisk blir større når du beveger navigatøren over dem. Det er støtte for billedformatene JPG, BMP og PNG.

Spilleren har også en PDF-leser. Strømkilden er et Lithium Ion-batteri som lades ved hjelp av USB 2.0. Slik overfører du også filer til spilleren. Det finnes flere oppgraderingsmuligheter hva gjelder programvare til spilleren, men disse må kjøpes fra Archos og koster ekstra.

Kilde:
Archos
Gizmodo

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse