360

Annonse


360-tilbehør på vei

Xbox 360 har begynt å få et rimelig solid utvalg av bilspill etter hvert. Selv om den etterlengtede Forza 2 nylig ble utsatt til sommeren neste år. Men vi har hittil ikke kunnet kjøre disse bilspillene med et ordentlig ratt.

Men nå kommer det, Micrsosofts offisielle force feedback-ratt. Vi har prøvd det ved tidligere anledninger, og kan bekrefte at det er svært så komfortabelt og stilig. Dessuten er det trådløst (selv om du må koble det til et strømuttak for å få full force feedback). 24. november er lanseringsdatoen, og det er jo allerede neste uke. Sammen med rattet vil du, i begrenset opplag, kunne få en force feedback-kompatibel versjon av Project Gotham Racing 3. Prisen vil ligge på 1.199 kroner.

Samme dag vil du også kunne kjøpe et lite og trådløst headsett til Xbox Live-chatting. Garantert et fint alternativ til den mer klønete kabelutgaven vi må bruke i dag. 459 kroner.

Dessverre har vi ingen konkret lanseringsdato på HD DVD-spilleren, som slippes i Storbritannia og et par andre, europeiske land 1. desember. Vi må vente til en gang i neste år – men det er i alle fall ingenting i veien med å importere. Diverse nettomtaler av spilleren snakker varmt om bildekvaliteten, mindre varmt om støynivået. Vi er spent.

Annonse


Vi kommer tilbake med nærmere omtale av alt tilbehøret i nærmeste fremtid!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse